CH Trille

Trille er en skøn sort tortie klassisk tabby novice-godkendt europé. Hun er så sød, legesyg og imødekommende. Hun er meget nysgerrig, så selv hvis hun lige bliver overrasket over noget, så står hun 2 sekunder efter og skal undersøge hvad det var der gjorde sådan.

 

Galleri

Trille knap 10 måneder

Trille er rigtig glad for vores store killinger, Jack og Skofus, og elsker at lege med dem og de tager nogle ordentligt spæne-ture efter hinanden ude i haven.

Trille knap 10 måneder

Nu vinteren er kommet er Trilles nummer to yndlingssted er gået fra at være hængekøjen på væggen til ovenpå terrariet, hvor hun gasser sig i varmen. Absolut favorit stedet er stadig uden tvivl op af mig i sofaen.

Trille var med på udstilling i slutningen af august, hvor hun med to dommeres velsignelse blev novice-godkendt som europé. Hun klarede det rigtig flot, og var bare så dygtig. Herhjemme hygger hun sig med de store killinger fra Haleys kuld, som hun har leget rigtig meget med.

Vi ser frem til at opleve hendes reaktion på Atheas nuværende kuld, når de bliver lidt ældre og kommer med op i stuen i deres kravlegård.

Trille, knap 1½ år og 6 uger henne

Planen er nu her at Trille og McCoy skal parres når Trille går i løbetid igen. Jeg glæder mig meget til at se hvilke killinger de to kan lave sammen. Der kan læses mere om mulige farver inde under planer.

De to blev parret lige inden jul, så Trille venter nu killinger i slutningen af februar.

Trille som killing

Trille fødte 4 skønne drenge uden nogle problemer. De er nu blevet 11 uger og er stadig skønne og herlige. Trille har været en rigtig dygtig og omsorgsfuld mor. Hun nyder at lege med dem og lader dem også stadig få en tår indimellem. Det har især været hyggeligt for os, at se hvor glade Trille og McCoy er for hinanden og de begge er for killingerne.

Trille, nytårsaften 2013

Nyheder

 

Meta har fået 7 fine killinger!

 

• McCoy er nummer 1 på Européklubbens Topkatteliste for kastrater og Européringens Topkatteliste for alle.

• Levi blev BIS fertil han til Europé Breed BIS i januar 2018

 

• McCoy blev BIS hankastrat og BIS veteran i Odense d. 18 og 19.11.2017

Vidste du, at en kat skifter fra mælketænder til blivende tænder, når den er cirka et halvt år?

Athea, McCoy og Bob, 2011

Eife © 2009-2018 • Design by Eife