News


• Puffe gave birth to 6 kittens


• Freja won BIS kitten in Hedensted in March 2019


•  Beka won BIS adult female in Skanderborg in January 2019


•  McCoy is no. 1 Top Cat on Européklubben's list of Top Cat Neuters and Europeringens Top Cat list All Cats


Killinger hos Eife

Sammen med min gode veninde gennem mange år, Nina, har vi et kuld på 2 piger og 4 drenge efter CH Eife's Emil fra Lønneberg og Nina's dejlige Puffe. Nina og især Louis værdsætter en god flaske vin, så kuldet her er opkaldt efter forskellige druesorter.


Er I interesseret i en killing i et nuværende eller kommende kuld, så kontakt mig gerne på mail eller tlf. Det samme gælder, hvis I blot ønsker at komme på et uforpligtende besøg og opleve racen på hjemmebane.


I kan også følge vores opdræt på facebook; Eife's European Shorthair.Navn

Farve

Køn         

Status    

Eife's Chardonnay

Sort klassisk tabby med hvid      

Han

Ledig

Eife's Grüner Veltliner

Sort klassisk tabby med hvid      

Hun

Ledig

Eife's Muscat

Sort klassisk tabby med hvid

Han

Reserveret

Eife's Sémillon

Sort klassisk tabby bicolour

Han

Reserveret

Eife's Nebbiolo

Sort klassisk tabby       

Han

Reserveret

Eife's Pinot Noir

Sort klassisk tabby 

Hun

Reserveret

Option betyder, at der er en familie interesseret i killingen, men endelig reservation ikke er foretaget. Vores killinger kan først reserveres når de er min. 6 uger.

Forældrene til kuldet

Far:

CH Eife's Emil fra Lønneberg, EUR n 22

Mor:

Mis Purrfect, EUR x a 22 09

Eife's ChardonnayChardonnay er den skønneste eventyrlystne dreng. Han har fra starten været den første i kuldet til at gå på opdagelse nye steder og han vil gerne deltage i alt hvad hans mennesker foretager sig uanset om det er støvsugning eller middagslur på sofaen. Han elsker at få opmærksomhed og der skal ikke mange nus til før han spinder for fuld kraft.


Eife's Grüner VeltlinerGry er en herlig fræk pige. Hun er nysgerrig og eventyrlysten, men hun har en sund naturlig skepsis over for nye ting, så hun er ikke så tilbøjelig til at komme ud i ballade. Hun spinder højt og inderligt når hun bliver nusset og hun ved ikke noget bedre end at falde i søvn med hovedet hvilende på et af sine menneske

Eife's MuscatMuscat var den indlysende til sit navn, da han er den sødeste søde. Muscat er den blødeste hyggefyr, som bliver så afslappet at man kan blive i tvivl om han overhovedet har knogler, når man tager ham op.


Eife's SémillonMilo er en dejlig legesyg dreng, som rigtig gerne vil have kontakt med sine mennesker. Han elsker at ligge i arm og blive båret på og deler gavmildt ud af kys og små bløde puf med poterne.


Eife's NebbioloNebbiolo er en skøn, sjov og afslappet dreng. Han er en rigtig dejlig og kælen bette guttermand, som spinder med en imponerende motor bare man kigger på ham. Han elsker at kravle op på skødet af folk og få en grundig nussetur.

 

Eife's Pinot NoirNora lever op til ordsproget "hellere lille og vågen...". Hun er en herlig pige som er fuld af energi og ballade. Hun er fysisk den mindste i kuldet, men det forhindrer hende ikke i at tæve sine større søskende. Når hun ikke har travlt med at lave ballade ligger hun gerne og putter i arm med enten søskende eller mennesker.

Siden er opdateret d. 6.10.2019Eife © 2009-2019 • Design by Eife