Nobelpris modtagerne

Vores fjerde kuld er efter CH Trille og SC PR Eife's Ebenezar McCoy, DVM. Trille er sort tortie klassisk tabby (EUR f 22) og McCoy er sort sølv klassisk tabby (EUR ns 22)

 

"Nobelpris kuldet", 15 uger

Navnetemaet kommer til at blive Nobelprismodtagere. Killingerne har fået navn efter vindere af Nobel-prisen indenfor fysiologi, da jeg jo er biolog og det er det felt, der står mig nærmest. Fællesbilleder af killingerne, samt af deres første 5 uger kan ses i deres fælles-album.

Navn

Farve

Køn         

Eife's Willem Einthoven

Sort sølv klassisk tabby

Han

Eife's Axel Hugo Theodor Theorell

Creme klassisk tabby

Han

Eife's Bernardo Alberto Houssay

Blå klassisk tabby

Han

Eife's Peyton Rous

Sort sølv klassisk tabby

Han

Stamtavlen for kombinationen kan ses her.

Peyton er en sort sølv klassisk tabby dreng. Han er en rigtig kærlig lille fyr, der minder meget om sin far i samme alder. Peyton, Far McCoy og Farmor Athea har alle tre samme forkærlighed for at ligge på min skulder og blive nusset.

Peyton bor hos Maria og Reymond og deres to piger syd for Århus. Han blev far til et kuld her og et kuld hos en anden opdrætter inden han blev kastreret.

 

Se flere billeder i Peyton's album.

Peyton, 11 uger

Peyton, 8 uger

Peyton, 5½ uge

Albert er en blå klassisk tabby dreng og en rigtig lille tumling, der er den første til at undersøge nye områder. Han er utroligt glad for fødder, og elsker at gå i cirkler omkring vores ben, mens han spinder. Albert bor hos Line i Odense.

 

Se flere billeder i Albert's album.

Albert, 11 uger

Albert, 8 uger

Albert, 5½ uge

Theo er en creme klassisk tabby dreng. Han er en rigtig lille charmetrold og kælepot, der er meget glad for at ligge på ryglænet i sofaen og spinde mig ind i øret. Theo bor nu sammen med blandet andet Eife's Jack Wolfskin hos Lykke og Rune i Ålborg.

 

Se flere billeder i Theo's album.

Theo, 11 uger

Theo, 8 uger

Theo, 5½ uge

Willem er sort sølv klassisk tabby. Han er en sød og nem dreng, med det typiske europé sind. Han elsker at ligge og putte i sofaen sammen med os om aftenen. Derudover er han absolut den bedste af dem til at at fange fjerne for enden af drillepinden. Willem bor nu hos en sød familie i Hinnerup.

Se flere billeder i Willem's album.

Willem, 11 uger

Willem, 8 uger

Willem, 5½ uge

Nyheder

• McCoy blev BIS hankastrat og BIS veteran i Odense d. 18 og 19.11.2017

 

• McCoy blev BIS hankastrat i Hedensted d. 3.9.2017

• Tiya har fået et kuld fine killinger hos Helene

 

• McCoy blev BIS hankastrat i Århus d. 1.4.2017

• Mikki blev nr. 1 på Européklubbens Topkatteliste for fertile.

 

Eife © 2009-2018 • Design by Eife