News


• Puffe gave birth to 6 kittens


• Freja won BIS kitten in Hedensted in March 2019


•  Beka won BIS adult female in Skanderborg in January 2019


•  McCoy is no. 1 Top Cat on Européklubben's list of Top Cat Neuters and Europeringens Top Cat list All Cats


Killinger hos Eife

Vi har pt ingen ledige killinger i vores kuld efter CH Eife's Rebakah Cooper og CH Abimbola Gili, men forventer nye kuld af sommer 2019. Se mere under planer.


Er I interesseret i en killing i et kommende kuld, så kontakt mig gerne på mail eller tlf. Det samme gælder, hvis I blot ønsker at komme på et uforpligtende besøg og opleve racen på hjemmebane.


I kan også følge vores opdræt på facebook; Eife's European Shorthair.Beka fik i april tre store og dejlige killinger. Da Bekas kuld igen i år var et trekløver, blev det også til navnetemaet.

Flere billeder kan findes her.

Navn

Farve

Køn         

Eife's Trifolium incarnatum

Sort sølv tortie klassisk tabby

Hun

Eife's Trifolium montanum

Sort klassisk tabby       

Han

Eife's Trifolium aureum

Sort tortie klassisk tabby

Hun

Option betyder, at der er en familie interesseret i killingen, men endelig reservation ikke er foretaget. Vores killinger kan først reserveres når de er min. 6 uger.

Eife's Trifolium incarnatumInca er en sort sølv tortie klassisk tabby pige. Hun opkaldt efter hvad vi på dansk kalder Blodkløver. Inca er en utroligt sød og omgængelig pige, der på vanlig europé manér er nysgerrig og legesyg.

Inca's galleri kan ses her.


Eife's Trifolium montanumMonty er en sort klassisk tabby dreng. Han opkaldt efter hvad vi på dansk kalder Bjergkløver. Monty er en rar og mild dreng, der rigtig gerne putter i sofaen ved siden af os. Han er en fornuftig lille kat, der lige skal se tingene an før han hovedkulds kaster sig ud i tingene.

Monty' galleri kan ses her.


Eife's Trifolium aureumAura er en sort tortie klassisk tabby pige. Hun opkaldt efter hvad vi på dansk kalder Humlekløver. Aura er en sød og sjov lille pige. Hun er kuldets største både fysisk og i form af narrestreger. Aura er meget eventyrlysten og vil ud i den store verden og undersøge alting.

Aura's galleri kan ses her.


Forældrene til kuldet

Mor:

CH Eife's Rebakah Cooper, EUR ns 22

Far:

CH Abimbola Gili, EUR e 22

Siden er opdateret d. 19.7.2019Eife © 2009-2019 • Design by Eife