News


• Puffe gave birth to 6 kittens


• Freja won BIS kitten in Hedensted in March 2019


•  Beka won BIS adult female in Skanderborg in January 2019


•  McCoy is no. 1 Top Cat on Européklubben's list of Top Cat Neuters and Europeringens Top Cat list All Cats


CH Eife's Quicksilver

Kvik er fra vores tredje kuld. Hun er født d. 29. maj 2013 efter vores egen Haley og en meget charmerende europé hankat, GIP Wehnert's Søren Sko.


Kvik er en vågen og energisk lille pige, der er meget interesseret i omverdenen, hvilket er årsagen til at hun fik navnet Quicksilver, da vi så kunne give hende kælenavnet Kvik.

Kvik, ½ år

Kvik skal bo hjemme hos min veninde Pia i Ålborg, sammen med sin "moster" Unni og russeren Yasha. Her skal Kvik have et enkelt kuld. Pia udstiller også, så Kvik bliver formodentligt at finde på en del udstillinger. Kvik skal efter planen have et enkelt kuld hos Pia, inden Kvik bliver kastreret og bliver boende som kastrat hos Pia.

Unni og Kvik, oktober 2013

Kvik har rigtig charmet sig ind hos Unni og Yasha, de to kastrater hos Pia. Især russeren Yasha, der har meget bestemte meninger om hvad han synes om og ikke synes om, har Kvik virkelig fået charmet sig ind på, så Pia har tabt både næse og mund. Unni og Kvik nyder hinanden, og leger en hel masse sammen.

Kvik, 11 uger

Kvik blev udstillet i Vamdrup sammen med sine søskende. De formåede at blive BIS kuld om søndagen, og var på scenen for at blive vist frem. Siden har Pia udstillet Kvik en del, så i juni opnåede Kvik titlen Champion. Nu er planen at Kvik skal have et kuld killinger og så kastreres.

Skokuldet bliver vist frem på scenen.

"Moster Ivy" ses i øvrigt afbilledet på podiet i baggrunden.

Kvik udviklede sig rigtig fint og Pia og jeg var enige om at hun skulle have et kuld killinger. Det fik Kvik så i november 2014 et rigtig fint kuld på seks killinger. Dem har hun passet rigtig flot, og de voksede op til nogle dejlige små bøller. Da killingerne skulle kastreres kom Kvik afsted sammen med dem. Hun nyder derfor nu tilværelsen som kastrat og er nu helt og holdent Pias kat.

Kvik i februar 2015

Se flere billeder af Kvik her.

Siden er opdateret d. 30.2.2015

Vidste du, at indekatte bør få tjekket og evt. klippet kløer regelmæssigt?

Kvik, 7 uger

Eife © 2009-2019 • Design by Eife