Ginny

IC Eife's Go for Gin

Go for Gin, aka Ginny, er efter vores dejlige GIC PR Saurto's Athea, DM og den søde finske hankat PR Kassilan Seudun Shemeikka. Hun er opkaldt efter 1994-vinderen af det berømte Kentucky Derby.


Galleri

Ginny som stor killing

Ginny, som hun kaldes i daglig tale er en utroligt sød og tillidsfuld lille pige. Favoritstedet at sove her som 5 ugers er på brystet af mig, med en hånd til lige at sikre at hun ikke falder ned. En modig lille drengepige, der er med på næsten alt det drengene finder på.

Ginny er blevet herhjemme, hvor jeg glæder mig meget til at følge udviklingen. Jeg er især tilfreds med at hun har arvet sin fars pelskvalitet og gode ører, samt sin mors gode bygning.

Ginny

Ginny lever indtil videre absolut op til mine forhåbninger, og er stadig en nervefast og utroligt nem omgængelig lille pige. Hun hygger utroligt meget med de andre katte, især Peyton og Trille leger og putter hun rigtig meget med. Hun har arvet sin fars forkærlighed for drillepinde, som hun jager med stor iver.

Ginny

Sin første udstilling tog hun også bare rigtig flot. Hun var med begge dage i Vissenbjerg, hvor hun var 4½ måned gammel. Her deltog hun sammen med hhv. Krumme og Fey lørdag og Fey og SimSim søndag i kuld-klassen, hvor de begge dage blev Bedste Kuld og fik meget ros for deres ensartethed.


Hun har fortsat den gode trend med at more sig på udstillingerne, og i Hedensted blev hun til min store stolthed og glæde Best In Show.Ginny er en utroligt god mor, og det er en fornøjelse når hun har killinger. Hun er generelt en meget sød og mild kat. Når man tager hende op på armen kan hun hænge der længere tid end ens arme kan holde til at holde hende. Hun spinder blot og følger med i alting, mens man nusser hende.


Ginny og McCoy kommer rigtig godt ud af det med hinanden, hvilket man også kan se på billedet her. Han passer på hende, og hun forguder ham.