News


• Beka is expecting kittens in April 2020


• Freja won BIS kitten in Hedensted in March 2019


•  Beka won BIS adult female in Skanderborg in January 2019


•  McCoy is no. 1 Top Cat on Européklubben's list of Top Cat Neuters and Europeringens Top Cat list All Cats


May & Diego

Vi har to kastrater boende hos os udover européerne. En huskat og en maine coon.

På billedet ses Casper, Jako, Diego og May, påsken 2009.

May er min ældste kat. Hun er datter af min første kat Mea, der desværre blev aflivet i 2011 på grund af dårlige nyrer. May er fra august 2005. Hun er sort tortie klasissk tabby med hvid huskat og er semilanghåret. May er meget kærlig, lidt en tøsedreng og brokker sig også gerne, når tingene ikke er helt, som hun synes, at de skal være. Hun har det mest charmerende miauv, der bare er et "piiv". May er mest knyttet til hendes mor og mig. Hun finder gæster spændende, men tør ikke helt overgive sig og blive nusset.

May og Mea, 2006

May har virkelig et særligt ekstra gear i forhold til mine andre kastrater. Hun elsker at komme farende nede fra køkkenet, op ad trappen og op i toppen af kradsetræet i stuen. Vores tæppe i stuen har jeg næsten opgivet at rette på, da May elsker at komme i fuld fart og så glide hen over det - eller grave sig ind under det. Dette gør hun gerne mange gange om dagen.

May har været udstillet en enkelt gang, da hun var knap et år. Dette bryder hun sig dog ikke særligt om, så hun kommer ikke med igen. Da hun var 8 måneder var hun dog med på en racefremvisning, hvor hun klarede det rigtig flot, blev publikums yndling og fik titlen Mis Farmland 2006.

May, februar 2012

D. 16. august 2012 - May fyldte 7 år for et par uger siden, men har stadig lige meget krudt bagi. Elsker at tigge efter lyst brød, som hun er helt vild med. Krudt bagi har hun også stadig. Hende og Athea har virkelig fundet hinanden og bruger en del tid hver dag på at lege fangelege.

I januar 2014 fik May desværre konstateret både hofteledsdysplasi og slidgigt på begge hofter. Hun får derfor nu specialdiæt og ledopbyggende tilskud, samt smertedækkes. Det virker til at have haft en god virkning, omend det stadig kan mærkes at hun ikke kan så meget længere. Jeg er dog glad for at vi har fået lov at fejre Mays 9 års fødselsdag med hende her d. 5. august.

May med sine smukke grønne øjne

Juni 2012

Diego er min første racekat. Han blev efter 1½ års overvejelse og søgen efter den helt rigtige maine coon, købt hos Charlotte og Jan Gregil i Haslev. Han er fra august 2007 og hans fulde navn med titler er Supreme Premier, Triple Grand Champion Alter DK Micharlo's Don Juan. Men han hedder i daglig tale Diego. Han er en stor rød maine coon, der er købt som kæle- og udstillingskastrat. Herhjemme er han den dejligste kælepot, der trods størrelsen elsker at ligge på skødet og blive nusset på maven. Han er utroligt godmodig og venlig, men er også meget nysgerrig og skal helst være med i alt. Hvilket ofte resulterer i at tingene omkring ham bliver væltet. Er der vand involveret, så kan man være sikker på at det ender udover det hele.

Diego, 2009

På udstillinger klarer han sig også rigtig godt. Han blev hurtigt Premier og International Premier i 2008. Titlen Grand International Premier opnåede han på udstilling i Hobro d. 15. November 2009. Hjemme som på udstillinger, mener Diego, at det mest hyggelige er når folk vil nusse ham på maven.

Diego og McCoy hygger, marts 2012

I november 2011 opnåede Diego titlen Supreme Premier, hvilket er den højeste titel man kan opnå hos FIFé. Dette har han gjort uden at tabe ét eneste certifikat undervejs. Hans resultater fra udstillingsåret 2011 var derudover gode nok til at give ham en 5. plads på JYRAKs topkatteliste. Så jeg er rigtig stolt af min dejlige krammebamse.

Han får nu fremover primært lov at blive hjemme, og lader européerne om at komme med.

Diego og Casper især har et særligt bånd. Diego elsker at ligge og putte med Casper på sofaen, hvor Casper typisk bruger ham som hovedpude. Det er godt med en stor kat ;o)

Vidste du, at man sagtens kan kastrere en killing, når den er 12 uger?

Diego putter hos Casper, 2012


Eife © 2009-2020 • Design by Eife