McCoy

SC SP Eife's Ebenezar McCoy, DVM

McCoy er vores første hjemmefødte europé. 

Han er fra kuldet mellem GIC PR Saurto's Athea, DM og GIC PR Mumindalens Ikaros. McCoy charmerede sig ind i vores hjerter og selvom det slet ikke var meningen at vi ville beholde en hankat, så måtte han bare blive. Han er en skøn og fantastisk dreng med et virkelig lækkert temperament og en lovende type.


Galleri


McCoy, 1½ år - Marts 2013

McCoy, 1 år - Oktober 2012

Han er sort sølv klassisk tabby og har genotypen AABBDdIimcmcttwwoY.

McCoys stamtavle kan ses her.


Han har bare det mest fantastiske temperament. Han er en super kærlig kat, der elsker at ligge og putte og også sove hos en.

Han har et meget stabilt temperamet og lader sig ikke hyle ud af den over noget som helst.

McCoy, 1 år

Sammen med sine søskende blev han Best In Show Kuld begge dage på udstillingen i Brædstrup d. 14.-15. januar 2012. De tog det alle bare super godt.

McCoy, 16 uger

Som han tager alt ovenfra herhjemme gør han også på udstillinger, hvor han har masser af overskud til at blive nusset og hygge sig. Kan han få lov til at ligge hen over mindre skuldre mens vi går rundt, så er han virkelig i sit es.

McCoy, ½ år

McCoy, 9 måneder

På JYRAK udstillingen på Herning Landsskue d. 7. juli gav han mig den bedste fødselsdagsgave, da han enstemmigt blev Best In Show Ungdyr! Jeg var bare så stolt. Han var så dygtig og rolig på scenen og charmede rigtigt dommerne.

McCoy og jeg, da han blev Best In Show - 9½ måned

McCoy er nu fyldt et år og er stadig en fantastisk puttegris, der elsker at sove i sengen med os om natten. Især vores ellers lidt specielle huskatte-pige May er rigtig glad for ham, og han får lov til lidt mere end alle de andre katte i forhold til hende.

McCoy og May putter, september 2012

McCoy er heldigvis stadig glad på udstillingerne efter han er blevet "voksen". Vi var i Gøteborg d. 8. og 9. december, hvor han efter en meget nervepirrende afgørelse blev Best In Show! Jeg var noget så overvældet og glad. Jeg havde slet ikke regnet med at det skulle gå så godt! Og på plus siden var der dommeren om søndagen, som bare lagde ham på ryggen og nussede ham på maven, og han synes bare det var hyggeligt.. Så nabodommeren måtte også lige kaldes over for at se hvor sød han var.

McCoy på scenen i Gøteborg, hvor han blev Best In Show

McCoy blev kastreret d. 2. april 2014 efter at hans og Trilles fire drenge var blevet lidt over 1 måned. Det kom til at passe med, at han inden da kunne nå at opnå den højeste titel på certifikater i FIFe. Så i Hedensted d. 29. marts kunne vi fejre at McCoy blev Supreme Champion. Han har været en fantastisk dreng som fertil, og jeg forventer kun at vi kan få lov at nyde hans selskab som kastrat mange år fremover. Så nem og chamerende McCoy har været på udstillinger, så håber jeg, at jeg i ham har en udstillingskastrat, der kan hjælpe med at indgyde selvtillid hos vores kommende europé-killinger på udstillinger.

McCoy som kastrat, juni 2014

McCoy er stadig en utroligt dejlig dreng, der hver nat sover i sengen med mig. Han en kælepot, der storspinder så snart man kigger på ham, og som elsker når der kommer nye mennesker, som han kan hilse på.

Han har bevaret sin vane med at ligge på skuldrene af en, så han kan blive nusset, mens man går rundt og gør diverse småting.

McCoy i Stockholm, august 2015

Som kastrat har McCoy bevaret sit ultra cool'e sind, og er stadig en stor fornøjelse at have med på udstillinger. Han har altid været en fornøjelse at have med på tur, især fordi han er så god at køre i bil med og elsker at være med på hotel.

Siden er opdateret d. 1.9.2016

Vidste du, at kattens naturlige diæt indeholder 45-70% protein?

Athea lærer McCoy og Bob at bruge et kradstræ, 2011.