News


• Beka is expecting kittens in April 2020


• Freja won BIS kitten in Hedensted in March 2019


•  Beka won BIS adult female in Skanderborg in January 2019


•  McCoy is no. 1 Top Cat on Européklubben's list of Top Cat Neuters and Europeringens Top Cat list All Cats


CH Eife's Peyton Rous

Peyton er søn af vores første hjemmefødte avlskat, McCoy. Han er en utroligt dejlig kat med en pragtfuld kombination af sine forældres sind. Som sin mor Trille spinder han så snart man samler ham op, og han tager alting i stiv pote, helt ligesom McCoy.


Galleri

Peyton

Peyton var med på racefremvisning på Herning Landsskue om fredagen, hvor han klarede det rigtig godt. Han fik leget og nusset med alverdens børn og deres forældre, og var ovre i flere klapvogne for at hilse på.

Jeg glæder mig til at udstille ham fremover, og håber at han viser sig at have sin fars "X-faktor" på udstillingerne.

Peyton, 8 uger

Peyton er en utroligt dejlig kælepot. Han er fast inventar på skødet af mig i sofaen om aftenen, hvor han ligger og spinder. Dog kan det efterhånden give lidt udfordringer, da Peyton stadig mener han er en lille killing, og ikke en stor dreng, så jeg må nogle gange være lidt kreativ for stadig at kunne bruge den bærbare når han også skal være på skødet.

Peyton, ½ år

Planen er at Peyton skal være far til et enkelt kuld "ude i byen", så jeg forhåbentlig får en datter efter ham. Vi venter nu her kun på at hunkatten går i løbetid. Så må vi se om han kommer til at lave et kuld herhjemme også inden han bliver kastreret.

Peyton, 7 måneder

Vi har været på et par udstillinger, hvilket Peyton tager rigtig flot. Han har ikke helt sin fars udstråling, men charmer på sin egen blide måde.

Udviklingsmæssigt er han rigtig godt på vej. Han har fået en flot størrelse, og vejer 9 måneder gammel 5 kg. Så det bliver spændende at se hvordan han kommer til at se ud når han for alvor bliver voksen.

Peyton, 1 år

Udstillinger har han klaret rigtig fint. Han hygger sig med at blive nusset og få opmærksomhed. Han er blevet nomineret en del gange, og har fået sin Champion titel uden nogen problemer.

Vidste du, at ifølge statistikkerne bliver mere end 70.000 katte kørt ned om året? 

Eife's Emily Prentiss 


Eife © 2009-2020 • Design by Eife