Aktuelle kuld 2022

Eife's Violinistiske fodboldspillere

Opdateret d. 25.7.2022Vi har pt et kuld efter på IC Eife's Roselia og IC Eifes Kong Magnus den Gode. De vil være flytteklare i ultimo august. Hunkillingen i kuldet skulle efter ønske af en særlig lille pige hedde Fiola, hvilket ikke var nemt at finde et tema, der indholdte. Vi endte derfor på fodboldspillere hvis navn betyder noget med violin.


Er I interesseret i en killing, så kontakt mig gerne på mail eller tlf. Det samme gælder, hvis I blot ønsker at komme på et uforpligtende besøg og opleve racen på hjemmebane.


I kan også følge vores opdræt på facebook; Eife's European Shorthair.

OBS - One.com nedlægger deres gallerier til august, så jeg planlægger at flytte hjemmeside, og der vil derfor kun kunne ses 1 billede per killing, resten lægges løbende op i facebook gruppen i stedet.Matti, Fiola og Fidel

Navn

Farve

Køn 

Status

Eife's Armano Amati

Sort sølv klassisk tabby       

Han

Ledig

Eife's Fidel Uriate

Sort sølv klassisk tabby       

Han

Ledig

Eife's Attila Fiola

Sort klassisk tabby

Hun

Reserveret

Eife's Armando AmatiMatti er en sort sølv klassisk tabby dreng. 

Han er en skøn lille spindetrold, der altid kommer løbende hen til en og giver sig til at spinde, og skal samles op og hygges med. Han nyder at putte med os i sengen og på sofaen.

 

Eife's Fidel UriateFidel er en sort sølv klassisk tabby dreng.

Han er en sjov og nysgerrig lille fyr, der nogle gange lige skal se tingene an, men som kan bestikkes til meget med en godbid. Han har derfor hurtigt lært at dutte næse som trick. Fidel elsker at ligge og putte på sofaen med os og de andre katte.

 

Eife's Attila FiolaFiola er en sort klassisk tabby pige.

Hun er en legesyg lille pige, der kækt udforsker verdenen og er den første i kuldet til at prøve nye ting.


Viste du, at katte bør spise 15-25 gange i døgnet?