Modstandsbevægelseskuldet

Killinger hos Eife's

Vi har ikke flere ledige killinger men hos min veninde Kristina i Sønderborg, har vores fantastiske Beka fået det skønneste kuld. Heriblandt en utroligt charmerende og imødekommende hunkilling, der søger sit nye hjem. Hun hedder Dixie og har farven blå klassisk tabby. Dixie er flytteklar i midten af august.


Kontakt Kristina på mail eller tlf. 30277657


Dixie søger nyt hjem

Ronja har født et kuld på 5 killinger efter Elegantia's Fortuna Anhony Eife. 

Teamet på kuldet er folk i modstandsbevægelsen, herunder også min egen farfar, som ydede en indsats i kampen mod den tyske besættelse.

Navn

Farve

Køn 

Status  

Eife's Hedda Lundh

Blå sølv tortie klassisk tabby       

Hun

Ledig til avl

Eife's Jutta Regitse Pilegaard

Sort tortie klassisk tabby       

Hun

Reserveret

Eife's Carlo Rasmus Køhler

Sort sølv klassisk tabby        

Han

Reserveret

Eife's Kim Malthe-Bruun

Sort sølv tortie klassisk tabby       

Hun

Reserveret

Eife's Marius Fiil

Blå klassisk tabby

Han

Reserveret

Option betyder at nogen har henvendt sig, men at endelig reservering ikke er foretaget.

Siden er opdateret d. 20.7.2021

Marius, Rasmus, Pil, Lulu og Kimie

Forældrene til kuldet

Eife's Hedda LundhLulu er en blå sølv tortie klassisk tabby pige. Hun er en skøn og udadvendt lille charmetrold, der undersøger verdenen med nysgerrighed. En rigtig lille spindetrold, der nyder at putte med os i sofaen om aftenen. 

Eife's Jutta Regitse PilegaardPil er en sort tortie klassisk tabby pige. Hun er en bedårende og spindende lille pige, der mens hun ikke er den mest aktive, så er den første til at lære nye ting som at hoppe ud af kravlegården mv.

Eife's Carlo Rasmus KøhlerRasmus er en sort sølv klassisk tabby dreng. Han er opkaldt efter min farfar, der var aktiv i modstandsbevægelsen. Han er en glad og opsøgende bette fyr, der er rigtig glad for at tumle og lege med sine søskende.

Eife's Kim Malthe-BruunKimie er en sort sølv tortie klassisk tabby pige. Hun er en energisk og legesyg bette pige, der også nyder en god nussetur. Kimie elsker især at tage en lur på skødet af Casper, hvad endten han synes han har tid eller ej. Lægger han hende fra sig, kravler hun promte op igen.


Eife's Marius FiilMarius er en blå klassisk tabby dreng. Han er en skøn lille spindetrold, der nyder at blive nusset af alle. Han startede ud som den næstmindste i kuldet, men har overhalet sine søstre med hastige skridt, og forsøger nu at overhale Rasmus, der ellers længe har haft en føring på +100-200 gram i forhold til de andre i kuldet.