Astrid Lindgren kuldet

Astrid Lindgren kuldet

Kuldet er efter IC Eife's Rebakah Cooper og IP Wehnert's Lighthouse. Beka fik 3 fede killinger d. 16. maj, som har nydt godt af den gode plads i mælkebaren, og er 3 skønne bøller.


Beka med killingerne ½ uge gamle

Emil og Ronja, 1½ uge

Navn

Farve

Køn         

Eife's Emil fra Lønneberg

Sort klassisk tabby

Han

Eife's Lasse fra Mellemgården

Sort sølv klassisk tabby       

Han

Eife's Ronja Røverdatter

Blå klassisk tabby

HunKuldets fælles galleri kan ses her.

Eife's Emil fra Lønneberg


Vores brune dreng har været den første ude af starthullerne til at lære at hoppe over kanten på fødekassen, og er generelt en nysgerrig og energisk bette fyr. Han er storcharmeren i kuldet, som glad kommer rendende mens han kurrer som en lille due, for at blive samlet op og nusset.


Emil's album kan ses her.


9½ uge

5½ uge

2½ uge

1½ uge

Eife's Lasse fra Mellemgården


Vores sølv dreng er rigtig glad for mad, og ligger da også et godt stykke over den normale vægtkurve. Når han ikke har travlt med at smaske, så er han en legesyg og nysgerrig bette fyr. Kuldets stabile dreng, der tager det meste oppe fra og ned. Madglæde har holdt ved og han er absolut den største af de tre.


Flere billeder af Lasse kan ses her.


9½ uge

5½ uge

2½ uge

1½ uge

Eife's Ronja Røverdatter


Vores blå pige har et utroligt bedårende udtryk, men man skal ikke lade sig snyde af hendes blide side, for hun er hurtig til at hoppe på en af sine brødre for en god tumletur. En sød og nem lille pige, der kan bestikkes til alting via en godbid.


Ronja's album kan ses her.


9½ uge

5½ uge

2½ uge

1½ uge