Discworld kuldet

Discworld kuldet

Kuldet er efter Eife's Go for Gin og CH Eife's Peyton Rous. Kuldet består af 4 drenge og 2 piger.


Princess og Rhys på jagt efter drillepinden

6½ uge

Killingerne vil blive opkaldt efter karakterer i Terry Pratchett's "Discworld"-serie. Han har været en af mine absolutte yndlingsforfattere, men gik desværre bort i marts i år, så dette er min lille "hyldest" til ham.

Navn

Farve

Køn         

Blå sølv spottet tabby

Han

Sort sølv spottet tabby       

Hun

Sort klassisk tabby

Han

Sort sølv klassisk tabby

Hun

Eife's Rob Anybody

Sort sølv spottet tabby

Han

Eife's Wilikins

Blå sølv klassisk tabby

HanKuldet's fælles galleri kan findes her.Eife's Sir Samuel Vimes


Samuel er blå sølv spottet tabby. Han er en glad og legesyg dreng. Han er rigtig glad for at være med når vi laver forskellige ting, allerhelst siddende på armen, hvor han både kan følge med og blive nusset samtidig. Han er også ved at udvikle sig til en rigtig skulde kat, der ligger på skulderen og spinder en ind i øret mens man går og laver ting, der kræver begge hænder. Han er glad for at tumle og lege med vores voksne katte, også når det er vores OK store maine coon dreng, der takler ham.


Samuel og Adora er flyttet over til Tina og Anders og deres to piger i Næstved, hvor de skal holde européen Tilde med selskab.Se flere billeder af Samuel i hans album.


6½ uge

Eife's Princess Keli of Sto Lat


Princess er en sort sølv spottet tabby pige. Princess fik sit navn fordi hun er en rigtig fin lille prinsesse med der tilhørende manerer og fornemmelser af eget værd. Hun hører ikke til blandt "gadedrenge-pigerne", men er dog stadig rigtig glad for at lege tagfat og tumler også med sin nye bofælle, morbror Bulder, hos sin nye familie i Stilling.


Se flere billeder i hendes album.


6½ uge

3½ uge

3½ uge

2½ uge

Eife's Rhys Rhysson


Rhys er en sort klassisk tabby dreng. Rhys er klart den største puttetrold vi nogensinde har haft i et kuld. Alt og alle kan altid samle ham op og begynde at nusse ham og så hænger han bare og spinder. Han er meget nem og omgængelig. Ikke den mest aktive af européer, men stadig meget legesyg. Rhys bor nu sammen med blandt andet sin farbror Hugo hos Lykke og Rune i Randers.


Se flere billeder i hans album.


6½ uge

3½ uge

2½ uge

Eife's Adora Belle Dearheart


Adora er en sort sølv klassisk tabby pige. Adora er en meget mild og blød pige, som elsker at ligge på skødet eller ved siden af mig og sove. Hun er dog også rigtig glad for vores voksne hankatte, og skal meget gerne headbutte og snog sig om dem. Som helt lille var hun klart den mest udforskende og nysgerrige i forhold til omverdenen.

Samuel og Adora er flyttet over til Tina og Anders og deres to piger i Næstved, hvor de skal holde européen Tilde med selskab.


Se flere billeder i Adoras album.


6½ uge

3½ uge

2½ uge

Eife's Rob Anybody


Body er en sort sølv spottet tabby dreng. Body er en kæk og glad lille dreng, der bare elsker alt og alle. Han havde en særlig forkærlighed for at ligge hen over skulderen eller være puttet ind under en trøje og kunne følge med i alting. Han bor på Færøerne sammen med Annika og huskatten Ramos.


Se flere billeder i Body album.


6½ uge

3½ uge

2½ uge

Eife's Willikins


Willikins er en blå sølv klassisk tabby dreng. Willikins er en livlig og nem bette fyr. Han kan spinde utroligt højt. Willikins bor hos Pernille og Casper i Århus, sammen med den store blå tabby huskat Max.


Se flere billeder i hans album.


6½ uge

3½ uge

2½ uge