Drue kuldet

Eife's Druekuld


Sammen med min gode veninde gennem mange år, Nina, har vi et kuld på 2 piger og 4 drenge efter CH Eife's Emil fra Lønneberg og Nina's dejlige Puffe. Nina og især Louis værdsætter en god flaske vin, så kuldet her er opkaldt efter forskellige druesorter.


Navn

Farve

Køn         

Eife's Chardonnay

Sort klassisk tabby med hvid      

Han

Eife's Grüner Veltliner

Sort klassisk tabby med hvid      

Hun

Eife's Muscat

Sort klassisk tabby med hvid

Han

Eife's Sémillon

Sort klassisk tabby bicolour

Han

Eife's Nebbiolo

Sort klassisk tabby       

Han

Eife's Pinot Noir

Sort klassisk tabby 

Hun

Forældrene til kuldet

Far:

IC Eife's Emil fra Lønneberg, EUR n 22

Mor:

Mis Purrfect, EUR x a 22 09

Eife's ChardonnayChardonnay er den skønneste eventyrlystne dreng. Han har fra starten været den første i kuldet til at gå på opdagelse nye steder og han vil gerne deltage i alt hvad hans mennesker foretager sig uanset om det er støvsugning eller middagslur på sofaen. Han elsker at få opmærksomhed og der skal ikke mange nus til før han spinder for fuld kraft.


Eife's Grüner VeltlinerGry er en herlig fræk pige. Hun er nysgerrig og eventyrlysten, men hun kan godt finde ud af at overveje konsekvenserne af sine handlinger, så hun er ikke så tilbøjelig til at komme ud i ballade. Hun spinder højt og inderligt, når hun bliver nusset og hun ved ikke noget bedre end at falde i søvn med hovedet hvilende på et af sine menneske

Eife's MuscatMuscat var den indlysende til sit navn, da han er den sødeste søde. Muscat er den blødeste hyggefyr, som bliver så afslappet at man kan blive i tvivl om han overhovedet har knogler, når man tager ham op.


Eife's SémillonMilo er en dejlig legesyg dreng, som rigtig gerne vil have kontakt med sine mennesker. Han elsker at ligge i arm og blive båret på og deler gavmildt ud af kys og små bløde puf med poterne.


Eife's NebbioloNebbiolo er en skøn, sjov og afslappet dreng. Han er en rigtig dejlig og kælen bette guttermand, som spinder med en imponerende motor bare man kigger på ham. Han elsker at kravle op på skødet af folk og få en grundig nussetur.

 

Eife's Pinot NoirNora lever op til ordsproget "hellere lille og vågen...". Hun er den mest bedårende yndige pige som trods sit blide ydre er fuld af fart og ballade. Hun vil gerne deltage i alt hvad der foregår i hjemmet - især hvis hun kan ligge på armen imens. Hun elsker at blive nusset og krammet, og sover gerne i arm med både søskende og mennesker.

Siden er opdateret d. 9.12.2019