Epsom Derby kuldet

Epsom Derby kuldet

Kuldet er efter CH Eife's Quicksilver og Kassilan Seudun Shemeikka. De seks killinger blev født d. 16. november hos Pia i Aalborg.

Kvik med killingerne, 3 uger - Teddy kigger på kameraet

Navn

Farve

Køn         

Eife's Teddington

Sort sølv spotted tabby       

Han

Eife's Middleton

Sort sølv spotted tabby

Han

Eife's Ellington

Sort spotted tabby

Hun

Sort spotted tabby

Hun

Eife's Ditto

Sort sølv spotted tabby

Hun

Eife's Aimwell

Sort sølv spotted tabby

Hun

Kuldet er et udstationeret kuld hos min gode veninde Pia. Vi har udover kattene også en interesse for heste tilfælles, og navnetemaet er denne gang Vindere af Epsom Derby.

Kuldets galleri.

Eife's Teddington

Teddington hedder i daglig tale Teddy, og er en utroligt sød lille krammebamse. Han er venlig og imødekommende, og elsker at blive nusset på maven. Favoritstedet at putte er en blød katteseng. Han er den mest velovervejede af de seks i sin tilgang til tingene, hvorfor han heller ikke er den der finder på flest påhit. Han er rigtig glad for at blive leget med, med en drillepind.

Teddy er en sort sølv spotted tabby dreng. Han er reserveret.

Se flere billeder i Teddy's album.

Teddy, 6 uger

Teddy, 9 uger

Teddy, 11 uger

Eife's Middleton

Middleton hedder i daglig tale Tony. Han blev født som en af de midterste i kuldet. Han er en nysgerrig og snaksagelig lille fyr, der elsker at være sammen med sine mennesker. Han er en rigtig hyggetrold, der bare gerne vil have opmærksomhed og er meget glad for at ligge i arm. Tony er en typisk dreng, idet at han både er glad for at tumle og lege med sine søskende, men også nok skal sørge for at komme til maden. 

Tony er en sort sølv spotted tabby dreng. Han er reserveret.

Se flere billeder i Tonys album.

Tony, 6 uger

Tony, 9 uger

Tony, 11 uger

Eife's Ellington

Ellington bliver i daglig tale kaldt Ælling. Blandt andet på grund af sin dejlige varme grundfarve. Hun er en utroligt charmerende og opsøgende pige. Hun er en rigtig lille bulderbasse og er den første til at afprøve og undersøge alting. Hun er meget glad for Lille My, og de to gør meget i at gå på opdagelse sammen. Ælling er meget legesyg, men er også god til at aflæse sine søskende og se når de ikke er helt så legesyge som hun selv er. Hendes appetit fejler ikke noget, og Ælling er da også den største i kuldet

Ælling er en sort spotted tabby pige. Hun er ledig.

Se flere billeder i Ællings album.

Ælling, 6 uger

Ælling, 9 uger

Ælling, 11 uger

Eife's Little Wonder

Little Wonder kaldes i daglig tale Lille My, fordi hun blev født som den mindste i kuldet. Hun har dog taget stærk revance senere, og er ikke længere den mindste. Lille My er en tillidsfuld og kærlig lille pige, der gerne vil nusses af gæster. Hun er med på den værste, så længe hun bare har Ælling ved sin side. Lille My er meget glad for at ligge ved siden af en i sofaen og blive nusset.

Lille My er en sort spotted pige. Hun er reserveret.

Se flere billeder i Lille Mys album.

Lille My, 6 uger

Lille My, 9 uger

Lille My, 11 uger

Eife's Ditto

Ditto hedder såmænd også Ditto til daglig, hvilket hun kom til at hedde, da det første jeg udbrød, da jeg så hende hos Pia, var, at hun ligner sin mor! Ditto er en charmerende og kælen bette pige, som er meget glad for at komme op i sofaen og blive nusset og snakket med, og især at ligge med en arm om sig.  Ved Ditto skal man ikke lade sig snyde at hendes lidt betuttede udtryk, da hun også er en nysgerrig lille pige, der nok skal få undersøgt tingene og er med i alting. Hun er rigtig god til at lege med Yasha, en ældre russian blue hankastrat.

Ditto er en sort sølv spotted tabby pige. Hun er reserveret.

Se flere billeder i Ditto's album.

Ditto, 6 uger

Ditto, 9 uger

Ditto, 11 uger

Eife's Aimwell

Aimwell hedder i daglig tale Aimee. Hun virker som et godt mix mellem sin mor og sin far. En sød og kærlig lille pige. Hun blandt de største i kuldet, men ikke den mest frembrusende, da hun helst lige skal se tingene lidt an. Hun er meget glad for at ligge i sofaen og putte. Hun er glad for at lege med sine søskende og har et rigtig godt kattesprog i forhold til de andre katte.

Aimee er en sort sølv spotted tabby pige. Hun er reserveret.

Se flere billeder i Aimee's album.

Aimee, 6 uger

Aimee, 9 uger

Aimee, 11 uger

Billeder af forældrene. Navnet er link til deres individuelle side med mere information.

 Kvik, 8 måneder

Silas, 1 år