Fast N' Loud kuldet

Eife's Fast N' Loudkuld

Ronja har født et kuld på 4 drenge og 1 pige efter svenske Aniratax Mikkel. Som Bekas kuld er også dette et kuld med en masse drenge og kun en enkelt pige. Ligesom Ronjas Spice Girls kuld sidste år ikke de dog var sene til at bruge deres stemmebånd efter de var blevet født. Temaet er derfor blevet "Fast N' Loud" efter den kendte tv-serie om Gas Monky Garage.Navn

Farve

Køn 

Eife's Mike Coy

Sort klassisk tabby       

Han

Eife's Aaron Kaufmann

Sort sølv klassisk tabby       

Han

Eife's Christie Brimberry

Sort klassisk tabby       

Hun

Eife's Jason Aker

Sort sølv klassisk tabby       

Han

Eife's Richard Rawlings

Blå sølv klassisk tabby

Han

Forældrene til kuldet

Eife's Mike CoyMike er en sort sølv klassisk tabby dreng. Han er en sød og glad lille dreng. Han har en sjov vane med at komme og kramme vores ankler når han gerne vil have opmærksomhed (selvfølgelig uden kløer, og han ved også godt at han ikke må kravle på af vores ben). Smider sig gerne pladask på ryggen i skødet for at blive nusset. 

Eife's Aaron KaufmanAaron er en sort sølv klassisk tabby dreng. Han er en sød og rar bette gut, der glad tuller rundt og hygger sig med sine søskende. Smider halen i vejret og spinder, når han bliver nusset. Kan godt lide at hænge på armen og kigge på verdenen når vi går rundt. 

Eife's Christie BrimberryChrissy er en sort sølv klassisk tabby pige. Hun er en meget stabil og kølig bette dame. Har fra første gang taget støvsugeren i stiv pote, og tager generelt alting oppe fra og ned. Altid glad og klar på at blive nusset.


Eife's Jason AkerJason er en sort sølv klassisk tabby dreng. Han kaldes i daglig tale for Jake (J.Aker), da det passede bedre til hans personlighed. 

Han har siden fødsel taget titlen som kuldets tungeste, og synes da også det med at tumle og brydes med sine søskende er et hit. Ellers er han en rar og flink dreng, der spinder glad, når han kommer for at blive nusset.


Eife's Richard RawlingsRick er en blå sølv klassisk tabby dreng. Han er en utroligt mild og rar lille fyr, der tuller rundt og hygger sig. Han smider halen i vejret og spinder når man snakker med ham, og elsker at ligge på en pude ved siden af mit hoved, hvis jeg ligger i sofaen og læser om aftenen.