Kentucky Derby kuldet

Kentucky Derby vindere

Kuldet er efter GIC PR Saurto's Athea, DM og IP Kassilan Seudun Shemeikka. Athea fødte d. 5. juli seks fine killinger. Der er fire drenge og to piger i kuldet. 

"En redefuld killinger"

Fællesbillede fra da de var knap 5 uger

Kuldet er opkaldt efter vindere af det berømte Kentucky Derby. Silas bor jo hos min gode veninde Nina, som jeg har en interesse for heste tilfælles med, derfor var det lidt nærliggende at opkalde dem efter noget fra hesteverdenen.

Navn

Farve

Køn         

Eife's Whirlaway

Sort spotted tabby

Han

Blå makrel tabby

Han

Sort sølv spotted tabby

Han

Blå sølv makrel tabby

Han

Eife's Go for Gin

Sort spotted tabby

Hun

Sort spotted tabby

Hun

Kuldets fælles album kan ses her.

Eife's Whirlaway

Whirlaway er i daglig tale blevet forenklet til Willy. Han er en kælen og uforfærdet lille fyr. Han er en rigtig bulderbasse, og elsker at tumle med sine søskende. Når han ikke har travlt med at lege er han vild med at putte under tæppet med os på sofaen. Han er noget så sød og kær når han kommer og for at blive nusset og ligger sig hen over ens skulder så han kan følge med i hvad man laver.

Willy bor hos Kamilla og Stig i Nordjylland, sammen med deres maine coons.

Se flere billeder i Willy's album.

Willy, 4½ uge

Willy, 6½ uge

Willy, 12 uger

Wintergreen er kommet til at hedder Wiggo til daglig. Lidt genbrug fra Wi'et i Winter, g'et fra Green, og så ved jeg ikke lige hvor O'et kom fra. Han er en blid og charmerende lille fyr, der virkelig kan smelte i ens hænder allerede. Han er glad for at tumle med sine søskende, men er også god til at underholde sig selv. Han er glad for at putte i arm med en og tage en lur der.

Wiggo bor nu hos en sød familie i Charlottenlund.

Se flere billeder i Wiggo's album.

Wiggo, 4½ uge

Wiggo, 6½ uge

Wiggo, 12 uger

Silver Charm hedder i daglig tale SimSim - en sammentrækning af det første i Silver og det sidste bogstav i charm.

SimSim er en sød og nysgerrig lille fyr, der elsker at blive kløet bag ørerne. Han er glad for at sidde på armen og følge med i hvad vi laver.

SimSim bor hos Lonnie og Jimmy i Give sammen med en anden europé.

Se flere billeder i SimSim's album.

SimSim, 4½ uge

SimSim, 6½ uge

SimSim, 12 uger

California Chrome var den første til at få navn, da jeg sad og kiggede på galophestenes navne, og fik mumlet lidt for mig selv: Krumme! Og det passede bare helt perfekt, for han er den sødeste lille krummelure, der spinder hver gang man samler ham op. Han er ligesom Wiggo glad for at tumle, men kan også underholde sig selv. Han er mere eller mindre fast inventar i min armkrog, hvor han elsker at sove.

Krumme bor nu hos en sød familie i Stilling, hvor han bliver holdt med selskab af Princess.

Se flere billeder i Krumme's album.

Krumme, 4½ uge

Krumme, 6½ uge

Krumme, 12 uger

Flying Ebony var en af dem, hvor navnet gav sig selv. Hun har været den første til alting og er den af killingerne der er mest fremme i skoene. Så sammen med hendes bemærkelsesværdige mørke tabby, så var det da bare det helt ideelle navn til hende. I daglig tale er hun så kommet til at hedde Fey, fra Flying Ebony. Hun er noget så sød når man aer hende, hvor hun kan gå helt i selvsving og slå kolbøtter af bare kælenhed.

Fey flyttet ind hos en sød familie i Stilling.

Se flere billeder i Fey's album.

Fey, 4½ uge

Fey, 6½ uge

GIC Eife's Go for Gin

Go for Gin eller Ginny, som hun kaldes i daglig tale er en utroligt sød og tillidsfuld lille pige. Favoritstedet at sove her som 5 ugers er på brystet af mig, med en hånd til lige at sikre at hun ikke falder ned. En modig lille drengepige, der er med på næsten alt det drengene finder på.

Ginny bor hos Ellen og familien på sjælland. Hun fik først et par kuld herhjemme, og opnåede titlen Grand International Champion. Den blideste, rareste og skønneste hunkat. Hun blev tit lånt ud til juniorhandling, hvis børnene ikke lige havde en kat, der var så nem som hende at håndtere. 

Se flere billeder i Ginny's album.

Ginny, 4½ uge

Ginny, 6½ uge

Ginny, 12 uger