Kongerække kuldet

Eife's Kongerækkekuld

Beka fødte et kuld på 3 drenge og 1 pige efter CH S*Ooo Zorilla Chocolate and Vanilla. Da jeg i 6 år har ventet på et kuld med kun én pige for at få mit tema med Kongerækken i brug, så var det oplagt. Især i disse corona-tider eftersom corona jo betyder krone. Navn

Farve

Køn 

Eife's Kong Erik Plovpenning

Sort klassisk tabby       

Han

Eife's Kong Magnus den Gode

Sort sølv klassisk tabby       

Han

Eife's Dronning Margrete den Første

Sort klassisk tabby       

Hun

Eife's Kong Christoffer af Bayern

Sort sølv klassisk tabby       

Han

Siden er opdateret d. 27.8.2020

Forældrene til kuldet

Eife's Kong Erik PlovpenningErik er en sort klassisk tabby dreng. Han er en skøn lille gavtyv. Ganske god til at tænke selv og til at finde på lege. Er en rigtig lille spindetrold, der elsker at blive nusset. Især da han var yngre, og verden ikke var så stor endnu (de stadig var i kravlegården) så var yndlingstricket, når jeg støvsugede, at hoppe op og omfavne støvsugerrøret og "nedlægge" støvsugeren.

Eife's Kong Magnus den GodeMagnus er en sort sølv klassisk tabby dreng. Han er en rigtig charmetrold, og meget "på". Kommer glad springende for at blive nusset, og insistere på at blive samlet op, eller smider sig på skødet og vil nusses. En aktiv og legesyg dreng.


Eife's Dronning Margrete den FørsteMaggie er en sort klassisk tabby pige. Meget harmonisk og glad lille pige. Er rigtig glad for at ligge og putte med os i sofaen, og under tæppet er der bare ekstra hyggeligt. Maggie har den mest charmerende lille vane med at kurre glad til os når hun ser os, eller bare når hun render rundt og leger. 


Eife's Kong Christoffer af BayernStoffer er en sort sølv klassisk tabby dreng. Sød og stabil fyr, der elsker at tumle og lege med sine søskende. Han tegner til at blive endnu en "skulderkat". Ligger allerede nu gerne på vores ene skulder og spinder, når jeg eller Casper sidder i sofaen.