Modstandsbevægelseskuldet

Eife's Modstandsbevægelseskuld

Ronja fik på Danmarks befrielsesdag et kuld på 5 killinger efter Elegantia's Fortuna Anhony Eife. 

Kuldets navnetema er folk fra modstandsbevægelsen, herunder også min egen farfar, som under WWII ydede en indsats i kampen mod den tyske besættelse.

Marius, Rasmus, Pil, Lulu og Kimie

Navn

Farve

Køn 

Eife's Hedda Lundh

Blå sølv tortie klassisk tabby       

Hun

Eife's Jutta Regitse Pilegaard

Sort tortie klassisk tabby       

Hun

Eife's Carlo Rasmus Køhler

Sort sølv klassisk tabby        

Han

Eife's Kim Malthe-Bruun

Sort sølv tortie klassisk tabby       

Hun

Eife's Marius Fiil

Blå klassisk tabby

Han

Forældrene til kuldet

Eife's Hedda LundhLulu er en blå sølv tortie klassisk tabby pige. Hun er en skøn og udadvendt lille charmetrold, der undersøger verdenen med nysgerrighed. En rigtig lille spindetrold, der nyder at putte med os i sofaen om aftenen.

Se Lulu's galleri her.

Eife's Jutta Regitse PilegaardPil er en sort tortie klassisk tabby pige. Hun er en bedårende og spindende lille pige, der mens hun ikke er den mest aktive, så er den første til at lære nye ting som at hoppe ud af kravlegården mv. 

Se Pil's galleri her.


Eife's Carlo Rasmus KøhlerRasmus er en sort sølv klassisk tabby dreng. Han er opkaldt efter min farfar, der var aktiv i modstandsbevægelsen. Han er en glad og opsøgende bette fyr, der er rigtig glad for at tumle og lege med sine søskende.

Se Rasmus's galleri her.


Eife's Kim Malthe-BruunKimie er en sort sølv tortie klassisk tabby pige. Hun er en energisk og legesyg bette pige, der også nyder en god nussetur. Kimie elsker især at tage en lur på skødet af Casper, hvad endten han synes han har tid eller ej. Lægger han hende fra sig, kravler hun promte op igen.

Se Kimie's galleri her.


Eife's Marius FiilMarius er en blå klassisk tabby dreng. Han er en skøn og blid bette gut, der absolut ikke er nogen kostforagter, og alt og alle med en godbid er et stort hit. Han startede ud som den næstmindste i kuldet, men har overhalet sine søstre med hastige skridt, og forsøger nu at overhale Rasmus, der ellers længe har haft en føring på 100-200 gram i forhold til de andre i kuldet.

Se Marius's galleri her.Eife © 2009-2021 • Design by Eife