Nordisk Mytologi kuldet

Nordisk Mytologi kuldet

Gitte i Esbjerg har et kuld efter Eife's Demiguise (aka Maj) og IC FI*Feronian Lemon. Kuldet består af 4 drenge og 1 pige.

Navnetemaet er "Nordisk Mytologi", og killingerne er alle opkaldt efter forskellige Aser i Asgård.


Se billeder af kuldet her.


Maj med hele kuldet, 1 måned gamle

Freja, Balder, Odin, Frej og Loke

12 uger

Navn

Farve

Køn         

Eife's Odin

Blå klassisk tabby 

Han

Eife's Loke

Sort klassisk tabby       

Han

Eife's Freja

Sort sølv tortie klassisk tabby 

Hun

Eife's Balder

Blå sølv spottet tabby 

Han

Eife's Frej

Sort spottet tabby

Han

Eife's OdinOdin er en blå klassisk tabby dreng. Han er en kælen bette fyr, der vil egne sig godt til en førtidspensionist eller lignende hjem, da han af at være en killing er ganske rolig af sind. Han er typen der både gerne vil andre katte, men også sagtens kan stå på egne ben og udforske verdenen selv, så han kan både bo sammen med en anden killing eller en voksen rolig kat. Odin kommer gerne og lægger sig på skødet og spinder. Han er meget nem at håndtere og er ikke den, der mest tester grænser.


Odins fotoalbum kan findes her.


Eife's LokeLoke er en sort klassisk tabby dreng. Han er en herlig og livlig bette fyr, der er rigtig god til at ligge på skødet og hygge.


Se Loke's fotoalbum her.

Eife's FrejaFreja er en sort sølv tortie klassisk tabby pige. Har arvet sin mors forkærlighed for at kommentere alt med et miauv. Nem og omgængelig ellers, bare med lyd på. Kælen og opsøgende overfor både familie og gæster.


Flere billeder af Freja kan ses her.

Eife's BalderThor er en blå sølv spottet tabby dreng. Ligner sin far af sin, og er en rolig og rar bette dreng. Storspinder nærmest bare man overvejer at se på ham, og sover gerne med i sengen om natten.


Balders fotoalbum kan findes her.


Eife's FrejFrej er en sort spottet tabby dreng. Livsglad og børneglad bette fyr. Han er rigtig kælen, og god til at charme sig til at ligge på armen eller skødet ekstra længe.


Billeder af Frej kan findes her.