Stjernehimmel kuldet

Stjernehimmel kuldet

Kuldet er efter Wehnert's Meta og IC FI*Feronian Lemon og er født d. 13. juli. Hele 7 killinger blev det til! 6 piger og 1 dreng.

Navnetemaet er "Stjernehimlen", og killingerne er alle opkaldt efter forskellige stjerner, man kan se på stjernehimlen.


Meta med en af pigerne, 1 dag gammel

Eife's Kitalpha, aka Kit

Sort sølv tortie spottet tabby pige, 2 uger gammel

Navn

Farve

Køn         

Status

Eife's Sirius

Sort sølv tortie spottet tabby 

Hun

Reserveret

Eife's Capella

Blå sølv tortie spottet tabby       

Hun

Reserveret

Eife's Kitalpha

Sort sølv tortie spottet tabby 

Hun

Reserveret

Eife's Albali

Sort sølv tortie spottet tabby 

Hun

Reserveret

Eife's Bellatrix

Blå tortie spottet tabby 

Hun

Reserveret

Eife's Alfirk

Sort spottet tabby 

Han

Reserveret

Eife's Chara Chubby Cheeks

Sort sølv tortie spottet tabby

Hun

Reserveret

En kort beskrivelse af hver enkelt killing kan findes nedenfor, sammen med et udvalg af billeder. I kuldets fællesgalleri, kan der findes flere billeder.


Meta med de nyfødte 7 små

7 på stribe, 10 uger

Ella, Kit, Bella, Siri, Alf, Alba og Chara

Eife's Sirius


Siri er sort sølv tortie spottet tabby. Hun en skøn pige, der både har en særdeles god spindemotor. Hun er glad og legesyg, og blandt de mest uforfærdede i kuldet. Støvsugeren skal daskes godt og grundigt til når jeg bevæger den rundt mellem dem, når jeg støvsuger.

Siri er rigtig flink til at gengælde at blive nusset med at hun vasker en, når hun ligger i skødet på en af os i sofaen om aftenen.


Siri's eget album kan findes her.


Eife's Capella


Ella er blå sølv tortie spottet tabby. Hun er en mild og rar pige. Hun er den nemmeste i kuldet at håndtere, og når vi har haft et par drenge på 7 og 9 på besøg, er hun trygt faldet i søvn i armkrogen på den ældste efter at være blevet nusset godt og grundigt. Ella er rigtig dygtig til at ligge på ryggen og blive nusset, mens man går rundt.


Ella's eget album kan findes her.

Eife's Kitalpha


Kit er en sort sølv tortie spottet tabby pige. Hun er en livlig og nysgerrig pige. Hun er ubestridigt den første til at undersøge alting og til at finde på nyt. Hun var f.eks. den første til at finde ud af at hoppe over deres kravlegård, flere dage før Siri fulgte trop som nummer 2. Hun kommer en del til os i sofaen og storspinder når vi nusser hende. I skrivende stund sidder hun ved siden af mig og er meget, meget optaget af hvad der sker på skærmen, så optaget at hun skvattede ned at sofaen fordi hun glemte at holde balancen...


Kit's album kan findes her.


Eife's Albali


Alba er en sort sølv tortie spottet tabby pige. Hun er en rigtig lille charmetrold. Hun ligger sådan ret midt-midt i kuldet, men skiller sig ud ved at være en rigtig lille charmør. Hun kommer jævnligt springende storspindende og så skal hun bare nusses godt og grundigt, og kan knap nok være i sin lille krop, så meget hun skal nusses.


Alba's album kan findes her.


Eife's Bellatrix


Bella blå tortie spottet tabby. Hun er en sjov og nysgerrig bette pige, der gerne vil nusses. Favoritpladsen er helt oppe under hagen, hvor hun meget gerne enten "kysser" ens næse eller bare ligger og sover. Hun ligner rigtig meget sin søde far af både sind og udseende. 


Bella's eget album kan findes her.


Eife's Alfirk


Alf er en sort spottet tabby dreng. Han er den stabile og rolige bette gut i kuldet. Han er rigtig god til at tage alting oppe fra og ned. Derudover er han en rigtig kælepot, der meget gerne tager en lur enten på skødet af os eller i sofaen ved siden af.


Alf's album kan findes her.


Eife's Chara Chubby Cheeks


Chara er en sort sølv tortie spottet tabby pige. Hun har fået "ekstra navnet" Chubby Cheeks, da hun typemæssigt falder en del udenfor européstandarden. Vi undrer os lidt over hvor hun har udseendet fra, men trods sit lidt betuttede look er hun en rigtig sød  og venlig lille pige, der meget gerne sover på skødet eller ved siden af os.


Chara's album kan findes her.